Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

1η πολιτιστικη συναντηση των Σερραιων στην Θεσσαλονικη



Σε μια λαμπρη εκδηλωση που την  επιμελεια της διοργανωσης ειχε η  Ομοσπονδια Σερραικων συλλογων θεσσσαλονικης  και με την συμμετοχη πολλων από τους συλλογους των Σερραιων  που δραστηριοποιουνται στην Θεσσαλονικη, και με την πυκνη προσελευση των  Σερραιων που την παρακολουθησαν , το χορευτικο μας συγκροτημα  παρουσιασε  παραδοσιακους χορους της Θρακης....  του τοπου καταγωγης  μας.

Ο πολλιτιστικος συλλογος μας ευαισθητος παντα σε τετοιου ειδους κελευσματα ενωσε τις δυναμεις του με τους αλλους συλλογους  για την επιτυχια της εκδηλωσης.

Δηλωνουμε παροντες  στην διατηρηση  των παραδοσεων μας ,
δηλωνουμε παροντες στη διατηρηση της μνημης  των χαμενων πατριδων.









Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

1η πολιτιστικη συναντηση των Σερραιων στην Θεσσαλονικη

Ο πολιτιστικος συλλογος ΟΡΦΕΑΣ πιστος σε καθε καλεσμα για συμμετοχη σε πολιτιστικες συναντησεις, ανταποκρινεται για αλλη μια φορα στην προσκληση  της Ομοσπονδιας Σερραικων συλλογων, αυτην την φορα και θα λαβει μερος με το χορευτικο του συγκροτημα στη εκδηλωση που για πρωτη φορα διοργανωνεται,  παρουσιαζοντας θρακιωτικους παραδοσιακους χορους.κυριως αλλα και καποιες απο τις ποικιλες δραστηριοτητες του στο stand που του παραχωρειται.

Στην εκδηλωση που θα λαβει χωρα στο θεατρο κηπου, θα συμμετασχουν Σερραικοι συλλογοι  και θα παρουσιασουν τα χορευτικα τους συγκροτηματα, χορευοντας χορους  θρακιωτικους, ντοπιους και ποντιακους.

Κανεις Σερραιος δεν πρεπει να λειψει την Τεταρτη 22 Σεπτεμβριου στις 7μμ απο το θεατρο κηπου στο κεντρο της θεσσαλονικης, 

  ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  7ΜΜ 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΗΠΟΥ