Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ


Συμφωνα με τις δυνατοτητες ,που μας δινει το καταστατικο, το ΔΣ προκηρυσσει εκλογες για αναδειξη νεου ΔΣ.

Οι εκλογες θα γινουν την Κυριακη 13 Μαρτιου στα γραφεια του ΟΡΦΕΑ και η καταληκτικη ημερομηνια υποβολης υποψηφιοτητων είναι η Τεταρτη 9 Μαρτιου.

Για υποψηφιοτητες απαραιτητη προυποθεση η τακτοποιηση εκκρεμων συνδρομων.

Υπευθυνη  υποβολης υποψηφιοτητων  η κ Μπουτζοπουλου-Μαιλιανη Μαρια γραμματεας του ΟΡΦΕΑ στο  τηλ 6936 800 261

Παρακαλουμε για την συμμετοχη σας

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Κοπη πιτας και γενικη συνελευση μελων











Μεσα σε κλιμα ευφοριας  και με χαρουμενη διαθεση μαζευτηκαμε ολοι, οσους ο καλος καιρος κρατησε στην πολη μας, για να κοψουμε την πρωτοχρονιατικη πιτα του συλλογου.

Μας τιμησαν με την παρουσια τους φιλοι και μελη του συλλογου και το φλουρι το κερδισε η κ. Τασουλα Δουρμουζη μελος του συλλογου και μελος του χορευτικου μας. Το επαθλο για το φλουρι ηταν ένα κινητο τηλεφωνο από τα δυο που προσφερε ο Δουμπαρατζης Γιωργος.

Το ΔΣ  μεσω του προεδρου εκανε και έναν απολογισμο τoy μεχρι τωρα εργου του, λιγο πριν τις εκλογες που θα γινουν  στις 13 του Μαρτη και για τις οποιες θα κληθειτε να συμμετεχετε με τον συνηθη πια τροπο δηλαδη με  SMS

Μετα το κοψιμο της πιτας η ψησταρια πηρε φωτια στην κυριολεξια και τα σουβλακια μαζι με τα λουκανικα εδωσαν και πηραν.

Ο καιρος βοηθησε να απολαυσουμε την εκδηλωση και να ευχαριστηθουμε την παραμονη μας στην αιθουσα των γραφειων και τον εξω από αυτην χωρο του πεζοδρομιου. Τελικα και ο καιρος μας παει

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Κοπη πρωτοχρονιατικης πιτας του ΟΡΦΕΑ

Αυριο Κυριακη 13 του Φλεβαρη  στις 11πμ θα γινει στα γραφεια του συλλογου μας η κοπη της πρωτοχρονιατικης πιτας
Ηδη εχουν ειδοποιηθει ολα τα μελη  και φιλοι του συλλογου για να παρευρεθουν στην τελευταια, πριν τις εκλογες, εκδηλωση του συλλογου και με την ευκαιρια της μαζωξης μας το απερχομενο ΔΣ  θα κανει τον απολογισμο του εργου του και θα ζητησει απο τα μελη και τους φιλους του συλλογου να συνεχισουν να υποστηριζουν με θερμη τους σκοπους για τους οποιους ιδρυθηκε αυτος ο συλλογος, την αιμοδοσια την διατηρηση της παραδοσης του τοπου μας και τη συσφιξη των σχεσεων μεταξυ των Τραγιλιωτων. 

Στον λογο που θα παρουν ενα ενα τα μελη και ο προεδρος του ΔΣ θα αναφερθουν στο τι ο καθενας επραξε για αυτους τους σκοπους


Και μετα απο ολα  αυτα στο καθιερωμενο πια τραπεζι που θα στηθει θα εχουμε την ευκαιρια να απολαυσουμε σουβλακια και λουκανικα απο την θρυλικη  ψησταρια μας με καλο κρασακι και τσιπουρακι.
Παρακαλουμε   να ειστε εκει για να περασουμε ολοι μαζι μια ομορφη Κυριακη

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Τμηματα ψηφιδωτου και κοσμηματος στον ΟΡΦΕΑ

Οπως ισως γνωριζετε στο τελος της περασμενης χρονιας λειτουργησαν στον ΟΡΦΕΑ τμηματα εκμαθησης κατασκευης ψηφιδωτου και κοσμηματος.
Αυτο τωρα συνεχιζεται με νεους κυκλους μαθηματων.
Τα τμηματα ειναι ανοικτα για ολα τα μελη και τους φιλους του συλλογου και η μονη προυποθεση για την παρακολουθηση τους ειναι τα μελη και οι φιλοι να ειναι ταμειακως ενταξει με τις συνδρομες τους(10 ευρω ανα ετος)
Οσοι απο τους φιλους η τα μελη του συλλογου επιθυμουν να τα παρακολουθησουν μπορουν να επικοινωνουν με την κ. Τσιωτρα Φωτεινη υπευθυνη των τμηματων κοσμηματος και ψηφιδωτου στο τηλ 6946693159