Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΕΡΡΑΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝΗ αληθεια είναι ότι  από την αρχη σταθηκαμε, και λογω απειριας και λογω ελλειψης ενημερωσης , με σπεπτικισμο απεναντι στην ομοσπονδια για τους σκοπους και την χρησιμοτητα υπαρξης της.
Συντομα όμως και χαρην των προτροπων του προεδρου μας  αναιρεσαμε ολες τις επιφυλαξεις μας οσον αφορα και την αναγκαιοτητα της υπαρξης της οσον και για την σπουδαιοτητα των πρωτοβουλιων της.
Σημερα αφου και πολύ νερο κυλησε στο αυλακι αλλα και ο ΟΡΦΕΑΣ απαλαχτηκε από τα σπαργανα του και βαδιζει σε στερεο εδαφος με πολύ πιο σιγουρα βηματα αποφασιστηκε από το ΔΣ του ΟΡΦΕΑ, να συμμετεχει ο συλλογος δια εκπροσωπου, πιο ενεργα στα πραγματα της ομοσπονδιας.
Αποφασιστηκε λοιπον, από κοινου, η υποψηφιοτητα μας στις εκλογες, για αναδειξη νεου ΔΣ στην ομοσπονδια, με προτεινομενο μελος από τον  ΟΡΦΕΑ.
Αυτοσκοπος δεν είναι η προβολη μας αλλα η συμμετοχη μας σε μια πιο ευρυτερη πολιτιστικη κοινοτητα και η προωθηση των ιδεων του εθελοντισμου και ολων των αλλων ιδεων και σκοπων για τους οποιες συστησαμε τον ΟΡΦΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου