Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ο χορος του ΟΡΦΕΑ


Η προεδρος του δημοτικου διαμερισματος Τραγιλου, κ Μαρια Πλαστηρακη, αναγνωριζοντας τις προσπαθειες μας στην προσφορα αιματος, βραβευει τον ΟΡΦΕΑ και μεσω αυτου ολους τους εθελοντες αιμοδοτες και ολους οσους εργαστηκαν και εργαζονται γι αυτον τον σκοπο ανιδιοτελως




Ο υφυπουργος κ. Μαρκος Μπολαρης δινει τις ευχες του για καλη χρονια σε ολον τον κοσμο που τιμησε με την παρουσια του την εκδηλωση του συλλογου




Το χορευτικο, απο νεαρα μελη του συλλογου μας, εκλεψε την παρασταση και τις καρδιες ολου του κοσμου. Παντα τετοια παιδια.



Τιμης ενεκεν απο την προεδρο του Τραγιλου




Οπροεδρος με την γραμματεα του ΟΡΦΕΑ υποδεχονται την προεδρου του πολ.συλλογου Μεγας Αλεξανδρος του Τραγιλου κ. Λεμονια Γκιντινιδου



Το χορευτικο συγκροτημα του ΟΡΦΕΑ επι του εργου, πρωτοστατουσης της υπευθυνης οργανωσης του, κυριας Παρασχαρακη Δημητρας.
Iδιαιτερη μνεια θα πρεπει να γινει και για την χοροδιδασκαλο κ. Σισκου Ελεωνορα της οποιας, το αποτελεσμα των προσπαθειων της εγινε κατι παραπανω απο εμφανες και εκτιμηθηκε απο ολους τους παρευρισκομενους στην εκδηλωση.




Το ΔΣ του ΟΡΦΕΑ παρουσιαζεται ενωπιον του κοσμου που τιμησε την εκδηλωση του


Mε μεγαλη επιτυχια το Σαββατο που μας περασε πραγματοποιηθηκε ο ετησιος χορος του συλλογου μας , "ΟΡΦΕΑ", στο κεντρο διασκεδασης "Αrigato" στα Διαβατα Θεσσαλονικης.

Τον χορο μας τιμησαν με την παρουσια τους οι συγχωριανοι μας, οι φιλοι του χωριου μας, οι συλλογοι Μοναστηρακιου,Σησαμιας,Αγιου Πνευματος, Γερακαρους, η Θρακικη Εστια, ο δημος Τραγιλου με εκπροσωπο του Δημαρχου και η προεδρος του τοπικου διαμερισματος Τραγιλου, ο πολ.συλλογος Τραγιλου Μεγας Αλεξανδρος, ο δημος Ευοσμου,η ομοσπονδια Σερραικων συλλογων Θεσσαλονικης και βεβαια ο υφυπουργος οικονομιας ανταγωνιστικοτητας και ναυτιλιας κ. Μαρκος Μπολαρης.

Ο γνωστος παραδοσιακος καλλιτεχης Θυμιος Γκογκιδης ο οποιος ανελαβε να μας διασκεδασει καταφερε να απογειωσει την διαθεση μας και να περασουμε ολοι μας μια καταπληκτικη βραδυα.

Για πρωτη φορα φετος βρεθηκαμε στη ευχαριστη θεση να παρουσιασουμε και το χορευτικο μας το οποιο  με τις προσπαθειες της χοροδιδασκαλου κ. Σισκου Ελεωνορας και την συνδρομη της  κ. Παρασχαρακη Δημητρας καταφερε να παρουσιασει ενα ομορφο πραγματικα θεαμα.

Ελπιζουμε ομως να μην μεινουμε εδω και να παμε λιγο πιο περα. Να προαγουμε παντα τους σκοπους του συλλογου και καθε χρονο να πηγαινουμε ολο καλυτερα, ολο ψηλοτερα.

Και του χρονου καλυτερα με υγεια.

6 σχόλια:

  1. ΕΔΩ ΣΑΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ!!!!!!!!
    ΔΙΟΡΘΩΣΑΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΩΝ KAI ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ! ΠΑΡΑΣΧΑΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό θα ήταν και ένα μισάωρο βίντεο, με αποσπάσματα από το γλέντι του χορού του συλλόγου..... για να γνωρίζει και ο υπόλοιπος κόσμος, πως γλεντάνε οι ΤΡΑΓΙΛΙΩΤΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκτος απο τα πολλα ωραια ειχαμε και ενα σημαντικο προβλημα!Δεν μπορουσαμε να χορεψουμε γιατι γλιστρουσε η πιστα!Την επομενη χρονια πρεπει να το προσεξουμε...αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επ αυτου προτινω να χορευουν μονο οσοι μαθουν..πατιναζ!Απο αυριο ξεκιναμε...προπονηση σε...παγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αληθεια ειναι Δεσποινα οτι δεν ακουσαμε παραπονα απο κανεναν για τον φετινο χορο.
    Φυσικα και του χρονου θα το προσεξουμε αυτο.
    Και κανεις καλα που το λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απολυτα συμφωνω μαζι σου ανωνυμε, οχι με αυτο που προτεινεις βεβαια, αλλα με το χιουμορ σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή